Jäsenedut

Kylpyläsopimus Edenin kanssa on loppunut. Seurataan tilannetta tuleeko uutta vetäjää jonka kanssa voidaan neuvotella uudesta sopimuksesta.

Teatterilippuja edulliseen hintaan kaupungin teatterin ja työväennäyttämön esityksiin. Omavastuu 7€ jäsen/puoliso, neljä lippua keväällä ja neljä lippua syyskaudella.

Vuokatinmaan ja Lentiiran majoitus  10% halvemmalla, lisäksi osasto antaa jäsenalennusta 20€ kerran vuodessa. Päätimme että samoilla ehdoilla korvataan jäsenen muihin lomapaikkoihin tehtyjä lomamatkoja, max 80 euroa+20 euron tuki kerran vuodessa.

Harrastuksena keilailu, osasto tarjoaa jäsenille mahdollisuuden harrastaa keilailua heinäpään, Alppilan ja Kempeleen keilahallilla pari kertaa kuukaudessa edulliseen hintaan. Muista ottaa jäsenkortti mukaan!

Alppilan keilahalliin on nyt tehty sopimus uusien vetäjien kanssa. Jäsenkortti mukaan!

Liiton koulutuksiin osallistuvalle osasto antaa stipendin 10€ lähialueelle ja kauemmas 16€/vrk.Edellytyksenä on että osastolle ei tule muita kuluja.

Lisätietoja voi kysellä Eero Heikkiseltä p. 040-7193250

metalli.56@luukku.com

Vuoden 2022 "Möljän teatteri" on nyt Hupisaarilla
Jäsen ostaa omatoimisesti liput max 2kpl ja esittää taloudenhoitajalle kuitin. Osasto maksaa tilille omavastuun 10 euron jälkeen jäävän summan.

Star elokuvateatteriin Tuirassa on tehty sopimus; Esittämällä jäsenkortin  saa liput max 2kpl puoleen hintaan. 4 lippua keväällä ja 4 lippua syksyllä.

T. Eero Heikkinen

metalli.56@luukku.com

P. 040 7193250

Teolliset lehteen toivotaan jäseniltä juttuja!!!!!!! Esim.harrastus, työ, mielipide ym.

Ota yhteyttä Eero Heikkinen p. 040 7193250